"Motion ska kännas skönt!" - Folkhälsan

13 november 2019

"Motion ska kännas skönt!"

– Motion ska kännas skönt och leda till en hållbar livsstil med sikte på balans i livet, säger Folkhälsans hälsocoach Niclas Wiitala. Ge dig själv en njutbar helg i present! Kombinera olika slag av motion med föreläsning, god mat, dans och trevlig samvaro på Norrvallas Hälsohelg i januari.

Läs mera

Norrvallas nya koncept med en hälsohelg, erbjuder ett spännande paket av aktiviteter och underhållning.

– Vi vill visa att det här med hälsa inte behöver betyda att man gör livet surt för sig själv, tvärtom kan ett trendigt hälsoliv kombineras med allt det som vi uppskattar i livet av samvaro, njutning och underhållning, säger idrottsproducent Joakim Träskelin från Folkhälsan.

Från fredag till söndag 17–19 januari, erbjuds en händelserik helg med exempelvis vattengymnastik, cirkelträning, sällskapsspel, föreläsning, en festmiddag av närproducerad mat och dans med Tommys, Carisma och Ove & The Lydians.

Annat som är på programmet är vandring till Boberget, spinning, yoga, samarbetsövningar med mera. Det kommer också att finnas möjlighet att skida i skidcentrum.

– Du behöver inte avstå från livets goda för att få bättre hälsa. Tvärtom! Vår idé med den här helgen är att deltagarna ska ha kul, hitta nya motionsformer, få ny kunskap, nya vänner och få verktyg för att skapa en hälsosammare vardag, säger hälsocoach Niclas Wiitala.

Niclas (bilden) ambition som ledare är att alla deltagare ska trivas och göra just det som intresserar hen.

– Motion ska kännas skönt och leda till en hållbar livsstil med sikte på balans i livet. Att stöda och hjälpa folk med just den biten, tycke jag är väldigt givande, säger Niclas.

Läs mera om hälsohelgen och detaljerna i programmet.