Luonnosta voimaa

Naturkraft – luonnosta voimaa perheille

Lähde mukaan viettämään yhteistä aikaa perheesi kanssa luontoon, koe liikunnan iloa ja hyvinvointia. Luontosuhteen luominen jo varhaislapsuudessa on ainutlaatuisen tärkeää.

Seuraa meitä Facebookissa

Naturkraft/Luonnosta voimaa perheille -hanke haluaa tarjota miellyttäviä hetkiä luonnossa sinulle ja perheellesi. Hankkeessa luomme uusia mahdollisuuksia hyödyntää luontoa voimavarana pienten lasten perheille. Jos haluat vinkkejä inspiroiviin ja helppoihin tapoihin liikkua ja oleskella luonnossa, tutustu esitteeseemme. Tule nauttimaan perheen yhteisestä ajasta, liikunnan ilosta, ja voimaan hyvin yhdessä. Löydä oman alueesi linkki sivun alareunasta.

Luonto on meidän kaikkien saatavilla ja sillä on myönteinen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin. Luonto kehittää lasten keskittymiskykyä, motorisia valmiuksia ja sosiaalisia taitoja. Luonnossa leikkiminen vahvistaa myös lasten luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Luonnossa oleskelu laskee stressitasoja sekä toimii palauttavana tekijänä, ja siellä vietetty yhteinen aika vaikuttaa myönteisesti perhedynamiikkaan.

Hankkeessa keskitytään myös luonnon terveysvaikutteiden tiedon lisäämiseen. Luonnosta voimaa perheille -hanke on kolmivuotinen yhteistyöhanke mm. Suomen Ladun kanssa.

Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.

Yhteistyössä Suomen Ladun kanssa

Anna Anttonen
anna.anttonen@suomenlatu.fi
Puh 050 472 7222

Toimintavinkkejä

Täältä löydät hauskoja ja innostavia vinkkejä

Naturkraft-konsepti

Tutustu Naturkraft-konseptiin

Seuraa meitä Instagramissa ja Twitterissä

Ota yhteyttä

  • Annika Wiklund-Engblom

   Luonnosta voimaa -hanke

  • puh:
   044 788 3789

  • Ota yhteyttä
  • Nea Törnwall

   Luonnosta voimaa -hanke

  • puh:
   044 788 3778

  • Ota yhteyttä