Folkhälsan nimetty sertifioiduksi työpaikaksi - Folkhälsan

16 marraskuuta 2017

Folkhälsan nimetty sertifioiduksi työpaikaksi

Kansainvälinen työnkehittämisprojekti Great Place to Work on nimennyt Folkhälsanin sertifioiduksi työpaikaksi. Konsepti on uusi, ja sertifikaatti myönnetään yrityksille, joiden Trust Index on vähintään 70 %. Työpaikkojen keskimääräinen Trust Index on 55 %.

Great Place to Work

Sertifiointi on Great Place to Work:n uusi tuote, ja Folkhälsan valittiin sertifikaatin saajaksi suurten yritysten ryhmästä. Keskisuurten yritysten ryhmässä on muun muassa Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu. Yhteensä kuusi suomalaista yritystä sertifioitiin lokakuussa.

Folkhälsanin henkilöstöjohtaja Cecilia Ehrnrooth on tyytyväinen palkintoon. Sertifikaatin kriteereinä on, että organisaatio saavuttaa yli 70 prosentin lukeman ei ainoastaan Trust Indexissä, vaan myös erilaisten taustamuuttujien osalta, kuten sukupuoli ja organisaation kyky tukea työntekijää.

– Folkhälsanin tulos osoittaa, että olemme yhdessä onnistuneet rakentamaan osallistavan ja yhteistyökykyisen organisaation. Olemme iloisia ja ylpeitä tästä julkisesta palkinnosta, ja olemme ylpeitä tästä hyvästä työstä mitä teemme yhdessä Folkhälsanilla.

Folkhälsanilla on myös oikeus käyttää Suomen parhaat työpaikat 2018 – nimitystä vuodenvaihteen jälkeen. Folkhälsan on yhä mukana tässä prosessissa huolimatta lokakuussa myönnetystä sertifioinnista. Suomen parhaat työpaikat –kehittämiskilpailuun osallistuvien yritysten taso on noussut vuosien mittaan, ja on yhä vaikeampaa saada oikeus käyttää Suomen parhaat työpaikat –nimitystä. Folkhälsan sai tämän oikeuden vuonna 2016.