Folkhälsan i S:t Karins

Folkhälsan i S:t Karins

Vi ordnar hälsofrämjande aktiviteter i S:t Karins. Vår förening vill verka som en samlande kraft för de svenskspråkiga i staden och strävar efter att verka över generationsgränserna.

Bli medlem

​Vårt populära familjecafé ordnas i Papinholmas församlingshem i samarbete med församlingen. Målgruppen är främst mammor och pappor som är hemma med barn på dagarna, men även mor- och farföräldrar är välkomna med. Familjecaféet är gratis för deltagarna. Det bjuds på kaffe och te med smått och gott, och det finns även möjlighet att värma medhavd mat till barnen.

Svenska Skrubben är månatligt återkommande dagsträffar. På Skrubbens program är allt från föreläsningar till intressanta utflykter i S:t Karins med omnejd. Skrubben träffas den andra onsdagen i månaden på varierande platser.

Våra simskolor är populära och platserna fylls alltid snabbt. Vi ordnar simskolorna i S:t Karins simhall och har givetvis Folkhälsans kunniga och utbildade simlärare och lekledare.

I december ordnar föreningen traditionsenligt Luciafest i S:t Karins kyrka. Den kombinerade andakten och julfesten ordnas tillsammans med församlingen och scouterna och tillställningen besöks både av Åbo Lucia och julgubben.

Dessutom träffas och rör vi på oss utomhus under året och deltar i Folkhälsans olika motionskampanjer tillsammans!

Vi arrangerar just nu

Klicka på en kurs för att få mer information. Om inga kurser visas så finns det just nu inga insatta.

1 st. i