Folkhälsan i Sjundeå

Folkhälsan i Sjundeå

Vår förening grundades år 1921. I dag har vi närmare 270 medlemmar och 7 styrelsemedlemmar.

Bli medlem

Sommarsimskolorna hör till vår viktigaste verksamhet som många känner till. Vi ordnar simskolor vid Störsviksstrand och Karskogstrand. Under dagen ordnas tre olika simskolor: morgongruppen, mittersta gruppen och eftermiddagsgruppen. Alla grupper är tvåspråkiga och i dem finns det mindre grupper med alla simnivåer – från vattenvane- till teknikgruppet. Hela familjen kan alltså delta i samma simskola och vara tillsammans på simstranden.

Den andra stora verksamheten är Sjundeå Lucia som vi ordnar tillsammans med bl.a. Sjundeå Församling, Lions, Aktia Bank, Scouterna, Marthorna samt Sjundeå kommun.

Nytt för i år är verksamheten Seniorer i Rörelse som vi ordnar i Fennia Arenan på torsdagar kl. 13-14. Anmälning till jumpan kan du göra till info@fenniaarena.fi.

Dessutom ordnar vi ströverksamhet för barn och unga i kommunen. Mer om detta kan du läsa om på vår Facebook sida Folkhälsan i Sjundeå / Siuntion Folkhälsan.

Styrelsen består av 6–9 medlemmar, som samlas mellan fyra och sex gånger året utöver höst- och vårmötet. Nya styrelsemedlemmar är varmt välkomna med i verksamheten. Vid intresse ta kontakt med någon av styrelsemedlemmarna (kontaktuppgifter nedan) och hör dig för.

Vi arrangerar just nu

Klicka på en kurs för att få mer information. Om inga kurser visas så finns det just nu inga insatta.