Sommarjobb

Bli vår sommarkollega!

Vad ska du göra i sommar? Kanske jobba på Folkhälsan? Vi söker bland annat vikarier, som redan är utexaminerade eller som studerar inom social- och hälsovårdsbranschen. Därtill finns det till exempel gott om jobb för duktiga simlärare och lekledare.

Alla våra lediga jobb: folkhalsan.fi/jobb

Att jobba som vårdare på Folkhälsan ger dig många möjligheter

Som sommarvikarie hos oss får du:

 • möjlighet att välja vikariat på heltid eller deltid
 • möjlighet till fast anställning
 • möjlighet att arbeta i en god arbetsmiljö där vi bryr oss om varandra.


Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av, exempelvis påklädning, personlig hygien och utevistelse. Du får gärna ha förslag och idéer, och vara intresserad av att skapa en god vardag. 
Vårt arbetsspråk är svenska, men det behöver inte vara ditt modersmål. Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen.
 

Folkhälsan står för trygghet. Vi vill vara en trygg arbetsgivare för dem som jobbar på Folkhälsan, så att de i sin tur kan skapa en trygg omgivning för alla dem som på olika sätt kommer i kontakt med oss.

Sommarjobb inom social- och hälsovårdsbranschen 2024

 

Personalpoolen rekryterar fortgående inhoppare på följande platser

Äldreomsorgen Personer med funktionsvariationer

 


Simlärare – världens bästa sommarjobb!

Vi utbildar varje år simlärare i Nyland, Åboland, Österbotten och på Åland. Efter avklarad utbildning har du möjlighet att jobba som simlärare både i hall vintertid och på strand sommartid. Det finns gott om jobb för duktiga simlärare. Läs mera på denna sida och kontakta de olika regionernas simkoordinatorer för mera information.

Lekledaren – första steget till simlärare

Om du tycker om barn, är aktiv och utåtriktad och dessutom bra på att simma är lekledarutbildningen något för dig. Du kan delta i lekledarutbildningen om du har fyllt 15 år. Läs mera på denna sida.

Bilder från oss som jobbar på Folkhälsan

Kontakta oss gärna om du har frågor

  • Personalpoolen

   Rekrytering

  • Mikaela Smee och Sofie Rikberg ansvarar för Personalpoolen och rekrytering inom Folkhälsans serviceproducerande bolag.

   Visa mer
  • Kontakta