Aktiviteter för barn och familjer på Åland

Luciainsamlingens aktiviteter för barn och familjer på Åland

Folkhälsan på Åland erbjuder mångsidiga aktiviteter för barnfamiljer i utsatta livssituationer.

Har er familj det ekonomiskt ansträngt, har ni upplevt ensamhet och utanförskap, psykisk ohälsa eller sjukdom? Folkhälsan på Åland erbjuder mångsidiga aktiviteter för barnfamiljer i utsatta livssituationer. Aktiviteterna är något för hela familjen att se fram emot och som ger trevliga minnen att tänka tillbaka på. Alla aktiviteter är gratis att delta i och förverkligas genom luciainsamlingen på Åland. 

Ansökan

Gör en ansökan utifrån vad som intresserar ditt barn och din familj. När du klickat på en aktivitet flyttas du till Folkhälsans kursbokningssystem. Där finns mer information om aktiviteten och det är där du väljer kurs. Skapa konto eller logga in om du har ett konto sedan tidigare. Följ anvisningarna. Viktigt är att markera de familjemedlemmar som önskar att delta i aktiviteten. Obligatoriskt är även att motivera varför ni önskar delta eftersom platserna fördelas utifrån behov.

För sista ansökningsdag se respektive aktivitet. Efter sista ansökningsdatum fördelas platserna. Därefter delas ev. lediga platser ut fortlöpande. Vi kontaktar alla sökande via e-post senast en vecka före start. Vill du ansöka till flera aktiviteter så gör du det genom att skicka in en ny ansökan till respektive aktivitet. Vår målsättning är att alla sökande ska få delta i en aktivitet.

Kontakt

Behöver du hjälp med din ansökan eller har frågor, kontakta aktivitetsplanerare Jenni Sundling, tfn 018 527 027 eller e-post: luciastod@folkhalsan.ax.

Ålands luciaaktiviteter

Klicka på en aktivitet om du vill få fram mer detaljerad information.

6 st. i

Kontakt

  • Jenni Sundling

   Koordinator för familjer och relationer, Åland

  • tfn:
   018 527 027

  • Kontakta