Brummerska hemmet

Brummerska hemmets gemenskapsboende och serviceboende med heldygnsomsorg ligger naturskönt i västra Baggböle i Helsingfors invid goda trafikförbindelser.

De gula höstlöven täcker marken utanför Brummerksa hemmets tegelhus.
Plats: Brummerska hemmet
Adress: Baggbölevägen 109, 00670 Helsingfors
Arrangör: Folkhälsan Välfärd Ab
Kontakt: Christel Harjanne
Telefon: 040 749 4194

Välkommen hem till Brummerska hemmet! Vår varma och omsorgsfulla personal har en bred yrkeskompetens. Vi vet att kaffekoppen på terrassen tillsammans med vänner kan vara avgörande ibland. Vardagen hos oss handlar om livskvalitet.

Brummerska hemmet finns i Västra Baggböle i Helsingfors mitt i ett naturskönt område med egen välskött trädgård med parkering. Våra gemensamma utrymmen är ljusa och bjuder in till samvaro med sång, poesi och motion. Alla dagar får vi god mat från vårt eget kök och vi lägger stor vikt vid god mat i en lugn och trevlig måltidsmiljö. Anhöriga och vänner är välkomna att äta tillsammans med oss. Våra två katter hälsar alla välkomna!

Helpension ingår, dessutom erbjuder vi dig möjligheten att bygga upp individuella servicepaket där läkartjänster kan ingå. I hemmets trädgård kan du vandra och njuta av naturen och vi har ett gott utbud av aktiviteter. Folkhälsan har i alla tider stått för kompetens, omsorg och engagemang. Våra värderingar sitter i ryggmärgen. Varje dag.