Luolavuorivägen Åbo

Luolavuorivägen Åbo

Luolavuorivägens lägenheter är nyrenoverade och moderna. Du bor självständigt och får ta del av gemenskapen som huset erbjuder, och vår hemtjänst finns tillgänglig om du vill underlätta vardagen. Vi ger dig tid till att fokusera på nära och kära.

Folkhälsans byggnad på Luolavuorivägen i Åbo är fotad under en klar och solig dag.

 

Adress: Luolavuorivägen 7A, 20700 Åbo

Självständigt boende i trevliga utrymmen

Bostäderna passar alla som vill bo självständigt, men ha möjlighet till stöd i vardagen och människor omkring sig. Luolavuorivägen 7 är ett så kallat delat boende, där man har eget rum men delar på gemensamma utrymmen som matsal, ett större kök, samlingslokal, gym och bastu. De flesta lägenheterna är ettor med kokvrå, eget badrum och inglasad balkong eller terrass, men det finns också några tvåor i olika storlekar.

Boendet passar lite äldre personer som kan ha behov av lite hjälp. Och fastän man inte gör det så kanske man är ensam och söker lite gemenskap. Men man får bo alldeles själv om man så vill – gemenskapen är inget tvång.


Trygghet i vardagen och tillgänglighet till tjänster

Servicebussens linje går utanför boendet och all kommunal service finns nära till hands.

Invånarna kan också köpa tjänster av Folkhälsans hemtjänst som finns och koordineras i huset.

I samma hus finns också Solrosens dagverksamhet för personer med minnessjukdom, så om man till exempel är ett par där den ena har en minnessjukdom finns det möjlighet till avlastning. Det är Åbo stad som beviljar plats till dagverksamheten. 

Lägenheterna finns i flera olika planlösningar, men alla är samma fina skick. Största delen av bostäderna är 32,5 kvadratmeter stora och hyran ligger på 20 euro per kvadratmeter, vattenavgift 25 euro/månad.

Ta kontakt

  • Minna Sahlgren

   Enhetsansvarig, Luolavuorivägen

  • tfn:
   044 757 8870

  • Minna är enhetsansvarig på Luolavuorivägen i Åbo.

   Visa mer
  • Kontakta