Östanlid

Östanlid

Folkhälsanhuset Östanlid i Jakobstad är ett allaktivitetshus, som erbjuder mångsidig verksamhet för alla åldrar.

På Östanlid erbjuds boende för äldre, rehabilitering och hälsofrämjande verksamhet. Här fungerar det hälsofrämjande eftiset Fritids samt dagverksamheten Friska tag, som erbjuder varierande verksamhet till daglediga och pensionärer. I huset finns såväl terapibassäng som gym. På området finns även en lunchrestaurang.

Huset är beläget på en naturskön ås med mångsidiga möjligheter till aktiviteter även utomhus. Hit kommer man för att trivas, träffas och umgås.

Här hittar du flygbladet om våra grupper på Östanlid 2023–2024.

Folkhälsan Östanlid
Plats: Östanlid
Adress: Östanpåvägen 32, 68660 Jakobstad
Kontakt: Växeln
Telefon: 09 315 000

Kurser och grupper på Östanlid

Klicka på knappen nedan för att visa händelser. Klicka på en händelse för att få mer detaljerad information. Om inget visas finns det för tillfället inga kommande händelser.

Kontakt

  • Åsa Lindroos-Lönnbäck

   Enhetschef, Jakobstad, Karleby och Vasa

  • tfn:
   044 066 5649

  • Som enhetsansvarig är det mitt jobb att se till att klienterna får den bästa möjliga rehabiliteringen hos oss. Vi erbjuder hög kvalitet vid rehabiliteringen på Folkhälsan och är i ständig utveckling. Vårt fokus är våra klienter och vi gör allt för att se till att klienterna har det bra och trivs med oss. Att få dela glädje med klienter och terapeuter är oerhört värdefullt och något jag uppskattar väldigt mycket i min jobbvardag. Välmående på arbetsplatsen är viktigt för oss och vi diskuterar mycket tillsammans för att nå olika lösningar. Som verksamhetsledare ser jag det positiva i allt och försöker underlätta arbetet för mina kolleger på bästa möjliga sätt. Tidigare arbetade jag med barn och vuxna med olika funktionsvariationer och gör det delvis fortfarande, men numera ligger mitt fokus på administration och organisation, vilket jag också tycker om. Välkommen att ta kontakt med mig om du vill veta mer om vår verksamhet!

   Visa mer
  • Kontakta
  • Katarina Bredbacka

   Enhetschef, Östanlid

  • tfn:
   044 788 6006

  • Katarina ansvarar för boenden vid Östanlid.

   Visa mer
  • Kontakta