Må bra-dagar

Mera energi, kraft och välmående!

Vi kan erbjuda kraft, energi och välmående i form av skräddarsydda Må bra-dagar för dig och dina medarbetare. Kanske behöver du och dina kollegor en avkopplande dag tillsammans ute i naturen? Kanske vill ni ha en rolig och annorlunda dag där ni lär känna varandra bättre?

Fysisk och psykisk hälsa i kombination med social samvaro är centrala faktorer för vårt välbefinnande. Våra Må bra-dagar ger dig allt detta! Den natursköna miljön runt Östanlid passar utmärkt för motion, avkoppling och roliga samarbetsövningar.

Inomhus har vi möjlighet att erbjuda vattengymnastik i vår varma bassäng, cirkelträning i vårt gym eller avslappningsövningar om ni vill ha fokus på det. 

Hos oss finns även tillgång till konferens- och möteslokaler. Vi föreläser gärna om stresshantering, kroppskännedom eller ger deltagarna konkreta råd och tips att ta med hem. Vi ordnar också föreläsningar i samarbete med utomstående aktörer för att kunna möta dina behov och önskemål.

Vill ni hellre ha Må bra-dagen på någon annan plats så ordnar vi givetvis det.

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret.

För mer information, vänligen kontakta:

  • Andreas Svenfelt

   fysioterapeut, Östanlid

  • tfn:
   044 066 5719

  • Jag arbetar som fysioterapeut på Östanlid och mina klienter är framför allt vuxna med neurologiska sjukdomar, men också personer med smärta i stöd- och rörelseorganen. I terapin jobbar vi tillsammans med att upprätthålla den nuvarande funktionsförmågan och lär oss också nya saker. Rörelseglädje är viktigt för mig i mitt arbete som fysioterapeut, och jag vill att mina klienter ska kunna fungera så bra som möjligt i vardagen. Jag är en bra lyssnare och väldigt engagerad i mitt jobb. Som fysioterapeut har jag förmånen att få lära mig nya saker hela tiden, vilket jag uppskattar, och jag tycker om att följa med vad som händer i forskningen kring fysioterapi. Kunskapen bär jag sedan med mig i mötet med klienterna. Mina arbetsspråk är svenska, finska och engelska.

   Visa mer
  • Kontakta
  • Heidi Bergman

   fysioterapeut, Östanlid

  • tfn:
   044 788 3680

  • Har du någon typ av smärtproblematik? Då har du kommit rätt! Jag arbetar som fysioterapeut på Östanlid i Jakobstad och jag hjälper dig gärna att hitta en meningsfull terapi som vi kan förankra i din vardag. Jag ger individuell terapi och vattenterapi. Varje enskilt möte är viktigt för mig och jag strävar efter att se individen som en psykofysisk helhet. Jag jobbar med kroppskännedom utgående från vars och ens egna resurser, och jag använder mycket humor i mitt arbete. Som fysioterapeut är jag närvarande och trygg, och jag ser det som en stor rikedom att varje dag få vara med och påverka andra människors liv. Jag är fullständigt tvåspråkig och kan också arbeta på engelska.

   Visa mer
  • Kontakta