Folkhälsans jubileumskalender är här – köp ditt exemplar nu! - Folkhälsan

29 september 2020

Folkhälsans jubileumskalender är här – köp ditt exemplar nu!

Behöver du någonstans att hålla koll på jobbmöten, fritidsintressen och träffar? Vill du samtidigt fräscha upp dina kunskaper om Folkhälsan som fyller hundra år? Köp vår pinfärska jubileumskalender för 2021.

Beställ kalendern här

Folkhälsan fyller 100 år 2021 – det firar vi bland annat med att ge ut en kortversion av vår 100-årshistorik i vår annars traditionella kalender. I slutet av kalendern kan du läsa ”Folkhälsan – 100 år på sju minuter”, som är en sammanfattning av historiken skriven av Julia Dahlberg. Historiken utkommer i mars 2021.

I Folkhälsans kalender kan du också läsa om vår verksamhet. Du hittar kontaktuppgifter till olika delar av Folkhälsan och kan läsa om hur du själv kan komma med i verksamheten, om våra hus och hur du kan stöda våra insamlingar.

Folkhälsan har gett ut kalendrar sedan 1957.

Köp en kalender

Folkhälsans kalender kan du köpa i våra Folkhälsanhus och i välförsedda bokhandlar. Du kan också köpa kalendern via Folkhälsans lokalföreningar i Nyland, Åboland och Österbotten. Lokalföreningar som vill sälja kalendern ska ta kontakt med organisationssekreteraren i respektive landskap.

Rekommenderat utförsäljningspris är 10 euro för fickkalendern och 15 euro för storlek A5. Priset kan variera mellan bokhandlarna.

Ålandskalendern kan du köpa via Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland.

Läs mer och beställ kalendern här.