Eftis i Braheskolan

Brahe eftis är ett hälsofrämjande och aktivt eftis med mycket rörelse och motion inne och ute. Eftiset erbjuder barnen möjlighet att delta i varierad hantverks- och pysselverksamhet dagligen. I Brahe-eftis finns även tid att leka med kompisar, spela spel och läsa läxor. Vilan erbjuder i form av Lilla-chilla och mindfulnessövningar.

Tag kontakt

Två barn hänger ner från knävecken i en klätterställning.
Tid: Skoldagar kl.12.00-17.00
Plats: Braheskolan
Adress: Djupdikesvägen 27, 20810 Åbo
Arrangör: Folkhälsan Välfärd Ab
Kontakt: Oscar Maukkonen, braheeftis@folkhalsan.fi
Telefon: 044 788 3717 (Oscar Maukkonen), 044 488 3026 (åk 1), 044 788 3695 (åk 2)

Pris

92 euro per månad (-> kl. 15.00) 
110 euro per månad ( ->kl. 17.00)

För oss är det viktigt att ha ett bra samarbete med föräldrar, skolan och daghemmet som finns delvis i samma lokaliteter som vi.
Vi är ett hälsofrämjande eftis och har som teman kreativitet och rörelse. Barnen får prova på många olika hantverk och olika sporter och idrott. Vårt idrottsutbud är jämförbart med många idrottsföreningars.

I Brahe eftis ges barnen möjlighet att pyssla och förverkliga sig själv. I eftiset finns två pysselansvariga eftisledare som planerar, handlar in material och leder hantverksstunderna med alla frivilliga deltagare.

Vi har också två rörelseansvariga eftisledare, som alltid planerar idrottsverksamheten för hela året. Vi använder gymnastiksalen i Bovllius skola två gånger i veckan och är nästan varje dag ute på bollplanen vid Braheskolan.

Trygghet är en viktig sak för oss och vi ledare gör vårt bästa för att barnen ska trivas och ha en trygg och harmonisk eftermiddag i Brahe-eftis.

Viktig information

Ansökan sker elektroniskt via Åbo stads webbsidor.

Ansökan om sänk kundavgift eller befrielse kan göras med denna Åbo stads blankett (pdf).

Med understöd av Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne