Neuropsykiatrisk coaching i Korsholm

Barn och unga med neuropsykiatriska svårigheter kan stöta på utmaningar i vardagen. Vår neuropsykiatriska coach kan hjälpa att hitta metoder och medel så att vardagen löper smidigare.

Tid: Vardagar kl.08.00–16.00
Plats: Rehabilitering Korsholm
Adress: Marknadsvägen 1, 65610 Korsholm
Arrangör: Folkhälsan Välfärd
Kontakt: josefin.nyman@folkhalsan.fi

Neuropsykiatrisk coachning kan beviljas med offentliga medel om det finns i habiliteringsplanen, men man kan också komma privat.

Neuropsykiatrisk coach

  • Josefin Nyman

   ergoterapeut

  • tfn:
   044 066 5682

  • Jag är ergoterapeut och neuropsykiatrisk coach. Jag har jobbat som ergoterapeut sedan 2010 och blev färdig nepsy-coach 2022. Mitt arbetsspråk är svenska och jag jobbar med klienter i alla åldrar, men den största klientgruppen är barn och unga. För mig är det viktigt att man i ergoterapin ser till den enskilda individens behov och anpassar terapin utgående från detta. Klientens helhetssituation och samarbetet med klientens närmaste krets (familj, assistent, lärare, handledare, multiprofessionella team) är också något jag sätter stor vikt på. I ergoterapin utgår jag ofta från klientens egna intressen för att det ska kännas så meningsfullt och roligt som möjligt att komma på terapi. För att få ut det mesta av terapin är ofta hem-, dagis- eller skolbesök den ultimata platsen att träna på. Mitt arbetsfält sträcker sig från Oravais i norr till Närpes i söder.

   Visa mer
  • Kontakta