Reseledarutbildning Nordic Travel Arena

Bli en av branschens bästa reseledare!

Med vår reseledarutbildning kan du ha hela världen som din arbetsplats! Tack vare vårt samarbete med Skandinaviens ledande reseledarskola Service & Co erbjuder vi ett unikt koncept bestående av 12 veckor studier i Finland och 5 veckors utbildning utomlands.

 

Två reseledarstuderande sitter vid poolkanten och går igenom dagens schema.

Folkhälsans utbildning består av 12 veckors förberedande studier vid Folkhälsan på Norrvalla i Vörå. Efter förberedande studier erbjuds två alternativ.

Alternativ 1
Studera ytterligare 5 veckor i Skandinaviens största reseledarskola Service& Co. Pris 3200 €. 
I priset ingår 12 veckor förberedande utbildning på Norrvalla, lunch och campusboende på Norrvalla måndag-onsdag. Närstudier måndagar-onsdagar, distansstudier torsdagar-fredagar. Eleven deltar i Service & Co:s reseledarskola utomlands fem veckor. Utbildningen är studiestödsberättigad.

Alternativ 2

Fem veckors praktik i Finland och möjlighet att ansöka om jobbintervju till TUI. Pris 899€.
I priset ingår 12 veckor förberedande utbildning på Norrvalla, lunch och campusboende på Norrvalla måndag-onsdag. Närstudier måndagar-onsdagar, distansstudier torsdagar-fredagar. Utbildningen är studiestödsberättigad.

Obs! Vid val av alternativ 2 ansvarar eleven för att ordna praktikplats de fem sista veckorna i Finland. Studeranden har bl.a. möjlighet att ansöka om praktikplats till vår nya samarbetspartner Ingves & Svanbäck (OBS! Beroende på om Covid - 19 läget så tillåter). Bolaget erbjuder förutom bussresor i Österbotten ett mångsidigt utbud av bl.a musikalresor, shoppingsresor och rundresor som ordnas med buss, båt och flyg ut till olika destinationer i bl.a Skandinavien, Europa, Baltikum, Ryssland, USA och Asien.

Sedan starten år 2014 har lite över 100 studerande utexaminerats från Folkhälsan Utbildning Ab:s reseledarlinje. Teman som du studerar under tiden i Finland är bl.a. kundbetjäning, försäljning, handledning av barn och unga, motion och hälsa. Efter förberedande studier får du via vår utländska samarbetspartner Service & Co eller under din praktikperiod här i Finland inblick i vad jobbet som reseledare faktiskt innebär; en vardag där ditt jobb är din livsstil och som handlar om att ge människor en bra upplevelse på den tidpunkt som är den viktigaste på hela året – under semestern! Utbildningskrav är att du har fyllt 18 år och har körkort.

Kommande utbildningar

Klicka på en utbildning för att få mer information

1 st. i

Jobbgaranti

Jobbgarantin är ett registrerat varumärke hos vår samarbetspartner Service & Co. Den som blir kvalificerad för jobbgaranti efter avslutad utbildning, erbjuds ett reellt arbete inom resebranschen. Jobbgaranti gäller endast för dem som åker till Spanien i Service& Co regi. 

Förutsättningarna för att bli kvalificerad för jobbgaranti är att man vid utbildningens slut har klarat obligatoriska tenter, fyllt 18 år och har körkort. Utbildningen i Spanien går på skandinaviska.

Kontakt

  • Lotta Vestlin

   Ansvarig linjeledare för reseledarlinjen

  • tfn:
   044 788 1070

  • Visa mer
  • Kontakta